Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Ultrazvučno čišćenje jedinica
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON ultrazvučni čistač osigurava blistavu čistoću
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Kada se odlučite za nas, možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti najviše kvalitete. Kao što smo uvijek traže načine kako poboljšati naše proizvode, sada imamo novi ultrazvučni čistač za ponuditi. To će očistiti svoje instrumente, čaše, nakit i mnoge druge stvari brzo i bez napora.Uređaj će biti popunjena s vodom iz slavine.Kapacitet je do 750ml. Zahvaljujući frekvenciji (42,000 Hz), uređaj je više miran kao druge konkurentskih proizvoda. Imate pet postavki za izabrati iz, 90, 180, 280, 380 i 480 sekundi. S ovim uređajem, možete očistiti naočale, nakit, pa čak i CD-ova i DVD-ova roku od nekoliko minuta.

Također svoje električni datoteka bita može biti temeljito očišćena, što neće prestati biti zaprepašteni. No, ako i dalje želite više snage za čišćenje, možete dodati posebnu koncentrat za čišćenje u vodu. Obično to nije potrebno. Ultrazvučni čistač čisti kroz fizički proces koji se naziva kavitacija. U prosjeku tri minute su dovoljno da biste dobili čistu rezultat, i nema daljnjih koraka potrebna.

Uređaj će se uklopiti u svaki radni stol, te bi trebao biti bitan dio vašeg rada. To može biti spojen u svakom standardnu ​​zidnu utičnicu. Naravno, kao i svi naši proizvodi, uređaj nudi visoku kvalitetu i zadovoljava sve standarde EU. Neka naša NAIL-EON Ultrasonic Cleaner sami uvjeriti, nećete želite raditi bez jednog nakon prvog gledanja moć!

Mjere
+
0.254 Metar (m)
0.177 Metar (m)
0.172 Metar (m)
instrukcije
+
Zahvaljujući visokoj frenkvenciji čišćenja tečnost za čišćenjesnažno virbrira, tako da se i najmanje čestice prljavštine skidaju na najnepristupačnijim mjestima. Napunite spremnik za vodu hladnom vodom, dodajte po potrebi koncentrat za čišžćenje, podesite željeno vrijeme i pritisnite dugme Ein/Aus. Uređaj počinje da čisti.
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.8
Pregled
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni