Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Ultrazvučno čišćenje jedinica
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Ultrazvučno čišćenje jedinica

NAIL-EON Ultrasonic Cleaner Ultrazvučno čišćenje jedinica NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
32,37 € *
24,90 € / 1000 g

Ne mora se obratiti pozornost na najviše standarde u pogledu higijene samo kod profesionalne njege ruku i nogu, nego je čistoća važna i u "jednostavnom studiju za ugradnju noktiju". Mnogi se uređaji ne moraju samo površinski čistiti, već i temeljito obraditi u uređaju za ultrazvučno čišćenje. Jer samo na taj način mogu se odstraniti sitne čestice koje nastaju od noktiju, umjetnih noktiju ili kože. Uređaji za ultrazvučno čišćenje predstavljaju vrlo modernu i učinkovitu vrstu uređaja za čišćenje, rade vrlo tiho i brzo i lako nađu svoje mjesto i na njamanjim radnim stolovima. Mnogi (ne svi) uzročnici koji mogu izazvati infekcije na koži noktiju i okolo noktiju, u uređaju za ultrazvučno čišćenje postaju neštetni. To štiti i vaše zdravlje, ali i zdravlje klijenata. I svoje klijente ćete ovim uređajima moći uvjeriti u higijenski način rada u svom studiju, jer se ultrazvučni uređaji za čišćenje nakita i naočala već dulje vrijeme mogu naći u privatnim kućanstvima. Pošto uređaji rade s vodom bez dodatka agresivnih sredstava za čišćenje, svoje uređaje i alate možete bez brige na taj način držati čistim, jer voda ne šteti materijalu. Isto vrijedi i za stručnjake za ugradnju noktiju u malom stilu.

Naši uređaji su tehnički besprijekorni i odgovaraju europskim standardima. Za manje uređaje možemo vam ponuditi stupnjevanu cijenu - tako da vam se isplati opremanje vašeg studija s uređajem za ultrazvučno čišćenje na svakom radnom mjestu. Na uređaje dajemo jamstvo od 3 godine.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni