Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Uređaji / Stol svjetlo
NAIL-EON LED lampica zadatak kombinira ekonomiju i svijetle u isto vrijeme

Detalji
+

Higijena i čistoća trebao biti prioritet u dizajnu nokat i nokat kiparstvo. Osim toga, uključuju vježbe i pravi radni materijal i alat na najvažnijim točkama. Mnogi nokat salon opreme i zadatak svjetla su na svakom stolu.Zadatak svjetlo je najvažnije pribora na radnom stolu. Za nokat dizajn desnom rasvjeta je bitna da bi mogli raditi savršeno. Naš NAIL-EON LED lampica zadatak pruža savršene uvjete za rad i svjetla način za vas prekrasnih nokat setovima.LED svjetlo je odsjaj-free i niske radijacije.Bijeli LED svjetla tehnologija dostiže vrijednosti kao samo na dnevnom svjetlu. Dakle, ukupno stol posao može u potpunosti rasvijetliti. LED svjetiljke imaju prednost da se ne razvije toplinu. Za nokat stoga oni su predodređeni za ne postoji rizik od spaljivanja. Za noktiju stilista i klijentima rade ispod žarulje je jednako ugodna. Budući da još nema prašine privlače strane svjetiljke, čišćenje je jednostavan i nema štetnih učinaka.UV gel nije imao vremena za liječenje zbog nedostatka topline. Nudimo najkvalitetnije proizvode, svi koji zadovoljavaju visoke zahtjeve europskih standarda. Uvjerite se sami i da ih smetati da više nema loše svjetlo na vašem radnom stolu. Ostavite jedno svjetlo upija NAIL-EON LED svjetiljke zadatka.

Mjere
+

0.754 Metar (m)
0.319 Metar (m)
0.068 Metar (m)

instrukcije
+

Pošto lampa ne privlači prašinu, čišćenje je jednostavno i nekomplicirano. Cijeli radni stol se može osvijetliti ovom lapmom za radnu površinu.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.9167

Pregled

5
11
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni