Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Parafin kupka ruku
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Parafin kupka ruku

Filter articles

Ništa nije erotičnije od njegovane ženske ruke s tankim prstima, mekom kožom i ne predugim noktima. Upravo su nokti i njihova izravna okolina, ležište i vrhovi prstiju, ono što tako osjetljivo reagira na svaki dodir, što može osjetiti najfinije detalje i odgovarajuće dodirivati, pomilovati ili ogrebati. Prstima i noktima potrebna je posebna njega kako bi se ta osjetljivost održala, kako bi ostali zdravi i u svakodnevnici bili otporni. To za kožu znači da mora biti podatna i fleksibilna, a ne smije postati gruba. A za nokte to znači da ne smiju postati premekani kako se ne bi razderali ili slomili. Pregrubi nokti nisu ugodni, jer lako pucaju, stvaraju zanoktice i rubove i postaju osjetljivi. Nokat mora isto tako biti podatan kao i koža, ali ne smije postati premekan.

Nokti i okolna koža se njeguju i stabiliziraju kad se tretiraju parafinskom kupkom. Parafinska kupka je prije svega namijenjena problematičnim noktima, ali čini dobro i zdravim noktima. Ona održava fleksibilnost noktiju i okolne kože, što je pretpostavka za zdrave nokte otporne na habanje.

Parafinske kupke Naileon dolaze direktno od proizvođača. Imaju trogodišnje jamstvo i odgovaraju najvišim standardima u pogledu kvalitete i sigurnosti. Parafinski vosak koji u to ulazi pronaći ćete na našim stranicama online Shopa u tri izvedbe: ruža, limun i breskva.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni