Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Uređaji / LED CCFL uređaj i UV žarulja
NAIL-EON CCFL lampa za liječenje UV LED i gelovi

Detalji
+

Nail salon opreme, kao što su UV lampe pokraj uključuju čistoće, higijene i pravo alata bitnih u pedikerski salon. Inače, može se modelirati kao ispravne noktiju. Cijevi, koje se nalaze u UV lampi treba zamijeniti nakon određenog vremena. To je ne samo vremena, to također može biti vrlo skupo. Naš NAIL-EON CCFL lampa za savršenu alternativu.CCFL je tehnologija, u kojoj tzv hladna katodna cijev koristi. To je život od 30.000 sati.Promjena cijevi dobiva tako daleko. Osim svoje trajnosti, to je također vrlo ekonomičan. Spremi s ovim UV lampe i do 40% električne energije u odnosu na konvencionalne UV lampu.

Posebnost našeg NAIL-EON CCFL lampe je da možete izliječiti sve UV gelove i gelove LED. Ona radi učinkovitije i stvrdne na gelove na pola puta, kao i njihove konvencionalne kolegama.Preduvjet je, međutim, da je ruka ispravno i točno centriran u uređaju. Da bi se to osiguralo, molim te, nemoj Harden gel na palac extra. Tako da je gel izliječiti savršeno, na CCFL cijevi bočno i koso nagnute unazad u kućište. Imajte na umu da prije prve uporabe dana, zagrijte lampa 90-120 sekundi kako bi postigli najbolje rezultate.

Zbog kosog položaja palca u CCFL, gel može se pokrenuti prema dolje, a palac ne može izliječiti ispravno. Stoga, preporučamo da otvrdne palca pojedinačno.
 

Mjere
+

0.16 Metar (m)
0.184 Metar (m)
0.07 Metar (m)

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.2

Pregled

5
4
4
15
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni