Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Uređaji / LED CCFL uređaj i UV žarulja

LED CCFL uređaj i UV žarulja

Filter articles

LED žarulja CCFL UV, UV Gel svjetlo, crno svjetlo žarulje za njegu noktiju tehničara

Obrtniku je potreban dobar alat, umjetniku dobar uređaj, a stručnjak za ugradnju noktiju s odgovarajućom opremom ostvaruje najbolje rezultate. Uređaji s UV-svjetlom ne bi smjeli nedostajati ni u jednom studiju za ugrađivanje noktiju, jer je za stvrdnjavanje UV gela potrebno izvjesno vrijeme. Uz uređaje s UV-svjetlom sve se odvija brže. Za samo 2 minute naši uređaji s UV-svjetlom omogućuju da se UV gel u potpunosti stvrdne. To klijentima štedi dugo vrijeme čekanja i rad čini ugodnijim bez nepotrebnih stanki.

Uređaji su bezopasni, jer se ispod razmjerno slabog UV-svjetla drže samo nokti koji se tretiraju. Mali uređaji spolja su dobro obloženi tako da ni u kom slučaju nema opasnosti. Oni su pažljivo proizvedeni i u svemu odgovaraju europskom standardu. Osim toga za sve naše uređaje za studio ugrađivanje nokiju dajemo jamstvo od 3 godine - u slučaju da se nešto pokvari.

Pored većih uređaja koji su prije svega korisni za kućnu uporabu i primjenu u studiju za ugrađivanje noktiju, u našem online Shopu pronaći ćete i male mobilne uređaje koji se mogu lako transportirati. U našem asortimanu imamo zamjenske lampe i cijevi, zamjenska dna za uređaje, kao i popis grešaka koji kod rijetko nastupajućih komplikacija olakšavaju da se neispravna fukcija lokalizira i otkloni.


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni