Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Uređaji / Električni turpija za nokte
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Promed de luxe
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Podnošenje je jedan od najvažnijih dijelova fingernail dizajna. Također manikura i pedikura su zadaci koji zahtijevaju filing. Naš Promed 620 de luxe je savršeno rješenje za profesionalni rad.Uređaj je "Made in Njemačkoj", te je dizajniran da bude idealan i za početnike. Djeluje brzo i snažno. Zahvaljujući svojim malim dimenzijama, ona se također može koristiti kao drugi uređaj ili ga se može uzeti s prilikom posjete kupaca.Nova značajka ovog uređaja je univerzalna kontrola, koji postavlja brzinu i smjer.Nodus je završio s pjenušava dragulj i ima sigurnosni graničnik.Sigurnosno zaustavljanje pretvara u uređaju automatski ako brzina dobiva prebrzo ili datoteku okrenut prevelik pritisak prilikom podnošenja.

Promed 620 de luxe ima štedi prostor, novi i inovativni dizajn. To može stati na svakom stolu bez problema.Bijela torbica i pjenušci lile ruka komad će se uklopiti u svaki okružuje. Uređaj također ima podršku za ručnog.Datoteka dolazi sa samog uređaja, ruke komad, ručnik za ruke, bit nositelj, četkom, 30 kape, adapterom i priručnika.

Vi ćete biti više nego zadovoljni s lakoćom radi da ovaj uređaj može postići. Neka Promed 620 vas uvjeriti, da će ga voljeti!

instrukcije
+
Zahvaljujući malim dimenzijama najbolje pogodan kao drugi uređaj ili za kućne posjete.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4
Pregled
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni