Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Uzorak Komplet

Uzorak Komplet

nded Iznenađenje paket Uzorak Komplet nded Iznenađenje paket
31,00 € *
28,44 € / 1000 g

Izrada umjetnih noktiju nije jednostavna i mora se vježbati. Tko nije siguran želi li zaista naučiti oblikovanje umjetnih noktiju, ne mora odmah nabaviti skupi set s velikom količinom gelova ili akrilnih proizvoda, nego povoljan uzorak za oblikovanje noktiju s malim pakiranjima svega što je potrebno za početak.

U našoj ponudi imamo dva seta za gel  koji sadrže različite proizvode i mogu se nabaviti za malu cijenu. Tko se želi naučiti i steći prva iskustva u ugradnji i nadogradnji gel noktiju, rado će uzeti u obzir povoljan set - skupi uređaji za brzo sušenje noktiju, dodaci za ukrašavanje, kao i nakit za nokte i pribor za njegu noktiju nisu dio seta, jer za izradu gel noktiju nisu ni potrebni. 

Na raspolaganju je sličan set za upoznavanje s ugradnjom i nadogradnjom nokata akrilom. Praktičan uzorak sadrži primer, prozirni akrilni prah, tekućinu i 10 tipsi. On je dakle dovoljan za vježbanje i upoznavanje.

Posebnost naših uzoraka za oblikovanje noktiju jest kvaliteta karakteristična za sve naše proizvode. To nisu jeftini probni setovi s diskont kvalitetom koji vam otežavaju život i još su k tome loše kvalitete, već uzorci proizvoda našeg asortimana koje stručnjacima za ugradnju, velikim studijima i ateljeima nude trgovački zastupnici radi upoznavanja s raznolikošću naših proizvoda. Podrazumijeva se da ove uzorke možete naručiti i za isprobavanje kod kuće!


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€