Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Manikura Setovi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Stručni nokta drill set za manikuru i pedikuru
Detalji
+

Datoteke rukom ponekad može biti vrlo dugotrajan i naporan. Uz NAIL-EON Professional Nail Drill - električni noktiju datoteke postaviti podnošenje rad uvelike je pojednostavljena. S rutera noktima ruku i nogu može se dovesti u ispravnom obliku. U isto vrijeme, uređaj može kompenzirati neravnine na gel ili akril nokte, pa čak i mlin off rožnice.

Prvo, NAIL-EON profesionalni rezač noktiju set ili električna turpija za nokte pozvao na korištenje mora biti spreman. U tu svrhu stavite uređaj na napajanje i povezuje ga s nogu pedala. Noktiju bušilica drška je uz odgovarajući rezač pin i na kraju također priključena na glavnu jedinicu. Čavao Studio uređaji nude mogućnost da se prebaci koristite prekidač između priručniku i stopala pedale. Pomoću regulatora broja okretaja, brzina rezanja se može povećati do najviše 30.000 okretaja u minuti. Osim toga, noktiju rezač ima tijek i kvalitetu povratak profesionalni rezač noktiju set NAIL-EON za manikuru i pedikuru s drška i papučicu kupiti online. Stručni noktiju bušilica Setovi za glodanje na prirodne nokte i umjetnih noktiju kupili jeftino. Pogledajte upute i videozapise na pravim glodanje tehnika u umjetnih noktiju i gel nokte ovdje i naučiti. Također, akril nokte, stakloplastike nokti nisu problem za ovu visoku kvalitetu router na svakom Nagelmodellage u Nail Design Studio.

Ovaj skup ima tri godine jamstva i pored glodalice i nositelja rezač drška drška, nožne pedale, pet različitih glave glodanje i brušenje cilindra s pet različitih abrazivnim pojasevima. Uz nekoliko iznimaka, svi nded rezač igle s ovom kvalitetnom profesionalnom opremom kompatibilni. Jedine iznimke su rezač igle s brojevima stavke 8053, 8077, 8078, 8132 i 8133.


Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.4839
Pregled
5
55
4
33
3
4
2
0
1
2

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni