Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Fizz-Jedan set nokta
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+


U području dizajna noktiju, gotovo sve je već dostupan. No, još uvijek postoje uvijek nove ideje koje čekaju iza ugla. Ideje početi stalno nove trendove. Kavijar je poznat kao ekskluzivni poslastica, a to je također poznato da rade protiv bora. Zašto ne donosi ovaj ekskluzivni izgled na noktima? Naravno, mi ne govorimo o stvarnom kavijarom, umjesto malih bisera koji stvaraju efekt kavijara.

Fiz nokti stvoriti novi 3D efekt na noktima. Trebate boja laka za nokte, koji će se primjenjivati ​​u dva sloja. Nudimo širok spektar boja, možete tražiti samo onu pravu da odgovaraju male bisere. Rad počevši od jedan čavao, ali ne učiniti sve nokte sve odjednom! Mali fiz ili kavijar biseri su položili na još mokru površinu. Uvijek koristite bisere s odgovarajućom površinom kako bi se izbjeglo ih izgubiti. Nakon cijeli nokat je pokrivena, nježno gurnuti bisera u nokat kako bi im pridaju više siguran. Neka noktiju osuši za oko 15 do 20 minuta i nanesite gornji sloj. To pomaže da se očuva stvaranje, čineći ga duže traju. Uz ovaj set ćete dobiti jednu dozu od bisera.

Uz pomoć lijevka isporučene, možete lako prikupiti pao bisere natrag u dozi. Očarati sebe i svoje prijatelje s nečim ekskluzivnim. Možete pronaći sve potrebne stavke, i puno više, iz našeg dućana! Provjerite sami!

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni