Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta /

Boja gela setove

Su gel u boji obično postavlja nded dućan od UV gelova u boji, koji su dostupni kao jedan članak. Kao zamjena pojedinih proizvoda iz seta je vrlo jednostavan i sve boje uvijek su potpuno dostupne. Kombinacija različitih boja s istom teksturom ili iste boje različite teksture je posebno uzbudljivo. Tako su Nokat umjetnost efekata koji samo otkriti njihove posebnosti i ono nesto na drugi pogled. Sličnosti i nijanse su ističe raznolikost a rezultat je uzbudljivo djelo na svaki nokat. Posebno smiješno i učinkovito djeluje kada pojedine boje šarene postavlja ili se također distribuira u ritam na noktima. Dakle, šarene navlaka je mix, koji je potpuno drugačiji i još zajedničke elemente na svaki nokat.
 
Boja gela setove su još uvijek idealno Starter Kit za početnike. Izbor različitih boja olakšava prvi eksperiment, skupa s viskoznost gelova u boji, koje osim toga imaju efekt meda i samostalno za glatke su osobito pogodna. Prednost ovih gelova: eliminira razraditi podnošenja rada, koja ima dosta prepreka, pogotovo za početnike u dizajnu noktiju. Izbor u nded dućan sadrži boje gel setovi od nded raspon kao i kombinacije nagrada za glumu posebno elegantan dizajn noktiju.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€