Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta / Akril Komplet
nded Stručni akril Kit

Detalji
+

Na ulazu nokat stilist / ž koliko je potrebno, kao predjelo setovi su samo pravo. Ako želite krenuti na akrilne modeliranja koja ide osobito dobro s akrilnim setu, gdje je sve uključeno. nded s našim profesionalnim akril set, dobivate kompletnu osnovnu opremu za najljepše akril nokte dokumenata.

Naš široki raspon uključuje po 30g akrilni prah u jasan, ružičasta i bijela. Dakle, lijepo Francuska manikura izgled se stvorio. Nadalje, 100ml akrilne tekućine, tri ravne i savijene pro-datoteke u kašu, 100/180 odnosno, tampon i visoki sjaj poliranje blok navedeni su u plavoj boji. 100ml Cleaner, akrilna kist i stakla Dappen Dish također su dio ponude kao primer za ultra-čvrstim stiskom. Za umjetnih noktiju, set uključuje savjet kutiju sa 100 savjeta, dva noktiju ljepilo do 3 ml i noktiju rezač. Deset drveni štap i rola 500 Zelletten kompletnu ponudu. Osim toga, dobit ćete detaljne upute za rukovanje, tako da vaš savršeni akrilna modeliranje, ništa ne stoji s profesionalnim nded Acyrl set na putu.

Jamčimo vam najvišu kvalitetu naših proizvoda. Vjerujte naše dugogodišnje iskustvo proizvodnje i uvjerite se u naše proizvode, što će biti potpuno oduševljeni i zadovoljni. Iskoristite naše opsežnog skupa i dočarati najljepši akril tehniku​​.

Mjere
+

0.279 Metar (m)
0.276 Metar (m)
0.139 Metar (m)

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.5517

Pregled

5
16
4
14
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni