Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Početnik Seta
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Početnik Seta

Filter articles
1 2
NAIL-EON UV Gela Dom Postavi Početnik Seta NAIL-EON UV Gela Dom Postavi
26,11 € *
11,21 € / 1000 g
Akril i kutikule kliješta Početnik Seta Akril i kutikule kliješta
from 7,83 € *
15,66 € / 100 g
nded 4p Farbgel Set - Pink Početnik Seta nded 4p Farbgel Set - Pink
17,32 € *
YOUMAXX pedikuru nožnom Odvajač 12 par Početnik Seta YOUMAXX pedikuru nožnom Odvajač 12 par
8,57 € *
20,90 € / 100 g
NAIL-EON akril i zanoktica kliješta Početnik Seta NAIL-EON akril i zanoktica kliješta
8,61 € *
25,32 € / 100 g
YOUMAXX Pedikura Set Početnik Seta YOUMAXX Pedikura Set
from 4,73 € *
NAIL-EON parafina kit Početnik Seta NAIL-EON parafina kit
50,57 € *
nded LED Starter Set Početnik Seta nded LED Starter Set
43,57 € *
Nail zakovice 50 St. Početnik Seta Nail zakovice 50 St.
2,44 € *
Motiv Nail Savjeti Početnik Seta Motiv Nail Savjeti
from 3,47 € *
NDED UV gela ponovno punjenje komplet, mala Početnik Seta NDED UV gela ponovno punjenje komplet, mala
12,46 € *
5,42 € / 100 g
Mozaik savjeta Početnik Seta Mozaik savjeta
11,19 € *
86,08 € / 100 g
NAIL-EON UV Gela Pokretač Komplet sa slučaja Početnik Seta NAIL-EON UV Gela Pokretač Komplet sa slučaja
32,45 € *
12,98 € / 1000 g
YOUMAXX Pedikura papuče 12 parova Početnik Seta YOUMAXX Pedikura papuče 12 parova
from 15,95 € *
9,73 € / 100 g
Vylet Nails Problem noktiju skup - Akrilni Početnik Seta Vylet Nails Problem noktiju skup - Akrilni
61,07 € *
74,48 € / 1000 g
Folija za nokte - Srebrna Početnik Seta Folija za nokte - Srebrna
2,23 € *
37,17 € / 100 g
NDED Uzorak UV gel skup, velik Početnik Seta NDED Uzorak UV gel skup, velik
9,79 € *
65,27 € / 100 ml
Fizz-Jedan set nokta Početnik Seta Fizz-Jedan set nokta
1,65 € *

Molimo odaberite odgovarajući pod-kategorije Početnik Seta:

Setovi
Pomno izra?eni nail art setove dopustiti nokta dizajn u sve nove i kreativne varijacije. U nail art elementi svakog seta mogu se slobodno kombinirati i magija nokta dizajn od ekstravagantne na moderan na prirodne i umjetne nokte. Kombinacije pojedinih elemenata su koordinirani tako da je skladan ukupnu sliku.
Manikura Setovi
Manikura Postavlja se jednostavno uključuje sve što je potrebno za uredan noktima. Skupovi su praktične alate za podnošenje i poliranje, ali i za skraćivanje nokte. Ovisno o opsegu i veličini su pogodni za aranžmanima za profesionalnu nokte, za kuće ili za brzu manikuru u pokretu.
Pedikura Kompleti
Briga za jedan od najvažnijih dijelova tijela daju pedikura kompleti. Inteligentna kombinacije uključuju sve što je potrebno za lijep i čist noge. Uz redovitu uporabu, stopala ne samo da izgleda čisto i lijepo, ali i zahvaliti napora s stabilno postolje i dobar osjećaj tijela.
Gela Komplet
Ogroman izbor UV gel kit i LED gela starter setove s premium dodaci za početnike i nokta saloni. UV gel i LED gel nokta dizajn starter setovi uključuju sve proizvode koji su potrebni za profesionalne nokta modeliranja. Proizvodi ne sadrže nded MMA (metil metakrilat)." Postavlja se za ....
Boja Gela Komplet
Svijet gelova u boji pruža bezbroj nijansi i različite učinke. To nije uvijek lako odlučiti. Setovi boja gela se puno lakše. Setovi kombinirati boje i UV gelovi koji odgovaraju jedni s drugima - ovo omogućava koherentnu noktiju, stvara atraktivne efekte za nokte dokumenata i osigurava crveni konac, dobar dizajn na gel noktiju treba.
Gel Lak Komplet
Oni koji žele spasiti prikupljanje pojedinih komponenti za nokte dizajn koji je samo pravo za gel lak komplet iz našeg dućana. Pogotovo za početnike, a posebno sastavljene kombinacije premaza ugljika i različitim radnim alatima idealni. Kompleti sadrže dugotrajne boje boje u različitim bojama i kombinacijama. Cijeli Cover kao maštoviti noktiju na prirodan nokat da se sve mijenja povjetarac.
Akril Komplet
Kada nokti zbog dugotrajnog opterećenja više ne sjaje u svojoj prirodnoj raskoši nego djeluju bezbojno i krhko, potreban im je oporavak. Lakovi za nokte, gelovi, otapala i ljepila oštećuju nokte, čine ih suhima i problematičnima - što se odražava na...
Uzorak Komplet
Izrada umjetnih noktiju nije jednostavna i mora se vježbati. Tko nije siguran želi li zaista naučiti oblikovanje umjetnih noktiju, ne mora odmah nabaviti skupi set s velikom količinom gelova ili akrilnih proizvoda, nego povoljan uzorak za oblikovanje...
Nokat dizajn početnik postavlja

Setovi nude sve što je potrebno za oblikovanje noktiju. Setovi su prikladno sastavljeni za početnike radi lakšeg uvoda u područje oblikovanja i kako bi imali sve materijale na raspolaganju. S druge strane i vlasnicima profesionalnih studija za ugradnju noktiju kao i stručnim umjetnicima cijena će se isplatiti: upotrijebljeni materijali najviše su kvalitete i u svakom pogledu odgovaraju europskom standardu. Proizvodi su ostvarenje svih želja, dolaze direktno od proizvođača zbog čega vam možemo jamčiti dobar odnos cijena-usluga.

U našem online Shopu pronaći ćete različite setove, jer se podrazumijeva da sastavljamo praktične pakete "sve u jednom", za sve potrebe. Pored setova za oblikovanje noktiju gelom i akrilom iz linije proizvoda Vylet Nails, pronaći ćete setove s gel proizvodima, setove s akrilnim proizvodima, set za dopunu tvrtke kao i uzorke za oblikovanje noktiju. Setovi sadrže uređaje za sušenje s timerom, sve potrebne materijale i pribor. Također se isporučuju tipse i ljepilo dobre kvalitete, prikladni za ostale materijale. Zbog toga su setovi izvanredno prikladni kao početna oprema studija za ugradnju noktiju. Kao kod gotovo svih proizvoda iz našeg asortimana uzima se u obzir stupnjevana cijena, tj. kod narudžbe velikih količina setovi su povoljniji od onih u jediničnoj narudžbi. 

Proizvodi nded E.K. ne sadrži MMA (metil metakrilat).


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni