Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte Tetovaže
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Nail tetovaže francuski stil srebrne ukrase - francuski Nail Art
Detalji
+

Nail tetovaže francuski stil srebrne ukrase donijeti francuski pogled sasvim novo na prirodne i umjetne nokte. Srebro ukrasi zalijepljeni na vrhu nokta i može se kombinirati s mnogim drugim elementima noktiju struci. Bilo prirodne ili umjetne nokte, akril ili gel modellage, francuski srebrne naljepnice su uvijek dobar izbor.

Tako su noktiju tetovaže francuski stil srebrne ukrase držite dugo na noktu i optimalno stupiti na snagu, nail se priprema kao i obično. Prirodni nokat podnesen za isklesaniju i izgrađen s akrilom ili gelom. Na posljednji čavao Odabrani Nail naljepnica dizajn je stavljen i lagano pritisne, bilo supernatant može biti uklonjena s datoteke ili grickalica. Za dugotrajnu čekanje na noktu konačni premaz pruža završiti. Ova mjera također se preporuča ako noktiju naljepnica se primjenjuje na prirodni nokat. Ovdje se preporučuje kao jasan kaput od noktiju i tetovaža štiti i osigurava dugotrajan sjaj.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni