Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte Tetovaže
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nail Tattoo Šarene francuski stil - šarena nail art za ljepljenje
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Hearts i zvijezde svijetle u duginim bojama idealne su da bi nokti šarene i pametna. Primjena noktiju tetovaža šarene francuski stil je jednostavno. U samoljepive naljepnice za nokte su jednostavno lijepe i zapečaćena za trajnost.


Da u skladu s noktiju tattoo šarene francuskom stilu na noktu trajan i pouzdan, dobra priprema je potrebno. Lak je kao i obično njegovana i oblika, ili izgradili ispod noktiju. Sada primjenjuje do gotovog, čistu površinu mali nokat naljepnica se može postaviti po želji. Do željene slike od noseće folije se preuzme s pincetom, neoblikovani, ako je potrebno, a stavlja na čistom nokat. Također je moguće ugraditi u vlažnom gelu. Suvišak naljepnica materijal može po izboru biti uklonjena s datotekom. Da bi se nail art naljepnice pridržavati dugo i pouzdanu uslugu na noktu, pečat treba primijeniti kao završiti. Ovisno o noktu je jasan kaput ili gornjem sloju. Završni sloj pruža dugotrajnu lijepe nokte s noktiju maštovite tetovaže u svijetlim bojama.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni