Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Pribor za wellness
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Pedikura papuče su osobito između tretmana
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Njega stopala je važna točka u kozmetici, koji dolazi često su kratke. Počastite sebe i svoje klijente konačan pedikura i njegu stopala sa svim obrube. Za vrijeme između tretmana, osobito nakon lošeg stopala, pedikura naše papuče su savršen alat.
Postojeći pjena pete sandale su udobne i dostupan je u mnogim svijetlim bojama. Ponuda svaki kupac zaseban par cipela koje dezinficirati nakon kupca, ali treba se koristiti samo za ovog klijenta, ili koristiti kao papuče za jednokratnu upotrebu. Vaši klijenti ne dogodi kroz cipele izravno na podu.Gumeni potplat je otporan na klizanje i nudi na glatko etaže, kao što su pločice, savršeno uklapaju. Saznajte više boja, svoje omiljene boje i donose tako svijetle prskanja boje u noktom ili kozmetički salon.
Naći ćete naš široki asortiman, osim pedikura papuče naravno sve ostalo što vam je potrebno za pedikuru i njegu stopala. Sve za nokta i mnogih proizvoda u području kozmetike nosimo. Uvjerite se sami od nas i našu uslugu. Vi ćete biti potpuno oduševljena.
Nudimo vam mnogo godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda koji podliježu svim europskim standardima, te su proizvedeni prema najnovijim istraživanjima UV gel.

Mjere
+
0.24 Metar (m)
0.115 Metar (m)
0.006 Metar (m)
Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni