Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Pribor za wellness
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Pribor za wellness

Filter articles
Neka wellness postane zadovoljstvo opuštanja
Wellness podrazumijeva blagostanje duha i tijela te opuštanje. Wellness tretman pruža mali bijeg od svakodnevnice. Masaža, manikura, pedikura, sauna, parna kupelj ili kozmetički tretman, sve ono što je korisno za opuštanje i osjećaj ugode obuhvaćeno je pojmom wellness. Pritom osim same primjene odlučujuću ulogu imaju ambijent i upotrijebljena pomoćna sredstva. Tretman u kozmetičkom studiju je samo upola opuštajući ako su ručnici grubi i grebu. Masaža vrućim kamenjem nije ugodna ako je kamenje pogrešno ugrijano. Stoga vam mi nudimo izbor pribora za wellness kako bi tretman postao pravo zadovoljstvo.

Bilo za profesionalnu primjenu u studiju ili za privatnu uporabu u svojemu domu, svi naši proizvodi su napravljeni tako da omogućuju opuštajući doživljaj wellnessa. Opuštanje je tako lako napraviti. Naš pribor za pedikuru i manikuru olakšava rad i dodatno pruža udobnost da bi tretman bio što ugodniji. Naš pribor za kozmetiku također ispunjava visoke zahtjeve. Vi ili vaši klijenti se možete opustiti tijekom masaže vrućim kamenjem koji su u našem grijaču savršeno temperirani. Na taj način se za jedan ugodni trenutak mogu zaboraviti svakodnevnica a možda i brige. Život može biti tako lijep, a naš pribor za wellness učinkovito podržava svjesni užitak.

Wellness nije samo odmaranje i opuštanje nego i blagodat za dušu. Za trenutak se usporava često užurbani život i odlazi se u mirne vode. Poseban utjecaj ovdje ima ambijent. Samo u ugodnoj i mirnoj atmosferi se može posebno uživati u ovom stanju mira i opuštanja. Naš pribor za wellness udovoljit će i ovom zahtjevu. Njegov dizajn je jednostavan i stilski dotjeran tako da se uklapa u svaki prostorni koncept. Uvjerite se osobno u našoj wellness trgovini i virtualno prošetajte kroz našu ponudu - sasvim opušteno, bez nepotrebnih vožnji i pritiska da morate voditi računa o radnom vremenu. Naša internetska trgovina je za vas otvorena 24 sata dnevno svaki dan u godini. Tu wellness počinje odmah tijekom kupnje. Opustite se i uđite.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni