Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Kozmetika / Njega kose
lavera Ispiranje i lijekove

Detalji
+

Zdravi sjaj i intenzivne njege. Vrijedni organski biljni sastojci za njegu kose donijeti da se sjaji, lakše češlja i pružaju intenzivnu njegu nakon svakog pranja kose. Zajedno s biljnim Keratinkomplex, hidratantna čimbenici temelje na šećer dobiva sjaj i glatkoću kose, lako češlja, a također bolje zaštićeni od zraka sušilo za kosu.
Naša kosa također mora pristupiti pojedinim. U zimskim kapama su nosili, suhi zagrijani zrak u ljeto ili su izloženi suncu. Dakle, samo treba staviti dovoljno naglasak na odgovarajuću skrb.
Možete lavera Koristite ispiranja i tretmana nakon svakog pranja kose, ne samo da su već oštećene kose, zdrava kosa treba redovitu njegu da ostanu zdravi.
Često žene koriste te proizvode za njegu, ali i muškarci trebaju brinuti za svoju kosu kao dobro.

Naravno, također se pored uobičajenih šampona, posebnim šampon, regenerator i styling proizvodima i tretmanima.Dovoljno je pogledati u našoj online trgovini, gdje ćete naći još mnogo toga lavera Proizvodi.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.5

Pregled

5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni