Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Njega kose
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Elina Kosa pandže set od 4 - kosu za dugu i kratku kosu
Detalji
+

Kosa pandže su ne samo korisno pribor u duge kose, kratke frizure su također stil s praktičnim kosu i styling. U bojama Crn i smeđe korisnih kose kandžama u 4 čina je vrlo diskretno postaviti.


Kosa pandže dugu kosu

Sretan duga kosa je u kombinaciji u jednu ili više pletenice ili nosi kao updo. Ne uvijek daju na dužinu kose prije da su svi pramenovi potpuno i trajno nalaze potporu u frizuru. U tom slučaju, kosa kandže doći i popraviti pojedinačne pramenove kose. Kraći šiške ili različite dužine kose za rezove faza može biti učinkovito i skladno integrirati u styling.

Kratka kosa - Frisiermöglichkeiten više nego što se očekivalo!

Načina da stilu su daleko manje ograničeni u kratkom kosom nego što mislite. Osim klasičnog styling s uređajem, kosa vosak ili gel nokti mogu proizvoditi zanimljive efekte na smiješno na pravim mjestima. Kako može dočarati svojevrsnu updo ili proizvode po pojedinim lancima dužine kose u kombinaciji s kratkom kosom. Dok su pandže u smeđe do crne kose izgledaju vrlo neprimjetan i gotovo su nevidljive, može biti u svjetliju kose smiješni učinak postiže kada 4 on će postaviti kose pandže koriste kao oku.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni