Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Kozmetika / Njega kose
Elina Kose pandža - Da bi riješili dug i bujna kosa

Detalji
+

Na ljusci ove kose pandže zapamtiti u Crn i smeđe s dimenziju 8 x 3,5 cm. Široka Stezaljke su posebno dobro namješteni kako bi riješili dug i bujna kosa na zatiljku.

Čvrsta proljeće i zakrivljene pandže

Kosa pandže dobiti stezanje u kosi zbog snažnog proljeće u kojem se nalazi dvije kandže, i od strane savijenog oblika. To preklapanje pojedinih zubaca i pobrinite se da kosa ne može izmigoljiti. Kosa sama kandža ostaje na mjestu, a ne na slobodi u tijeku nosi. Izvana, vidio clip ponaša kao malo otvorio ljuske. Proljeće doista se vidi, ali nestaje diskretno po shemu boja u Crn i smeđa.

Posebno pogodna za bujnu kosu

Do dimenzija 8 x 3,5 cm i relativno masivnog materijalne snage, ovi kose pandže posebno su pogodni za bujne i guste kose ili kovrče. Prvo, velika spona je potrebno da bi mnoge kose, s druge strane padne još više nego impresivan kose nakit u obiljem dlake jedva dalje. Za kraći ili tanke kose preporuča se koristiti malo suptilniji kose kandžu, koji je tada privlači manje pozornosti na sebe.


Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni