Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Kozmetika / Njega kose
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Elina Kopče za kosu + isječci u 24. je postaviti 5 cm
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Isječci i Stezaljke su uvijek potrebni za duže kose. Čak su i umjereni kratke frizure će biti nagrađeni s tim dodacima poseban štih. Za neupadljivom održavanja koji osigurava 24 je postavljena kosa isječak + isječak Crn / smeđa 5 cm Elina.

Stegnite ili isječak - Što se uklapa kada?

Razlike između Bobby pin i kose isječak su prvo Veličina, s druge strane, u operaciji. Dok je u terminalnoj kose je gurnuo između dviju metalnih dijelova pod naponom, isječak kose stegnute u napetosti. Ovaj isječak također nudi jači stisak nitima. Terminali mogu se koristiti diskretno popraviti labave ili prekratko pramenove. To također ide s kopčom, ali to fiksacija jasno vidi.

Kosa Pribor ton na ton za diskretnu dizajn kose

Crne i smeđe boje pojavljuju se čudna u tamnom kosom ili ponekad čak i nevidljivo. Također prekrivena svijetlom kosom, osobito kopče za kosu kroz tanki materijal teško. Spotovi su se tada doista i biti viđen, ali ipak djeluju diskretno i jednostavno zbog Veličina i jednostavan oblik. Kako bi se riješili frizuru s kopčom ili spona, preporuča se, ovisno o strukturi kose, osim koristiti styling proizvoda. Šampon ili sprej također su prikladni kao što su gel ili vosak.


Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni