Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Kozmetika
Nivea Deospray Stres Zaštitite za muškarce - pouzdano štiti

Detalji
+

Pogotovo muškaraca znoj pod stresom brzo i održivo. U neugodne nuspojave ublažava V Nivea Deospray Stres Zaštitite za muškarce sa svojom učinkovitom dezodorane zaštitu koja traje do 48 sati. Pazuha vlaga i miris, tako da nemam šanse.
Zaštita od znoja ispod pazuha i održive skrbi
U V Nivea Deospray Stres Zaštitite za muškarce kombinira dva aktivni sastojci su isti koji su dokazali kako bi se spriječilo znojenje. U kombinaciji, oni čine nepobjediv duo, i zamijeniti pazuha vlagu i miris tijela po vitalni muževan miris. Putem uključen avokadovo ulje i odsutnost alkohola u formulaciji osjetljivu kožu odozdo zaštićen i zbrinute u isto vrijeme, suha koža i glatka.
Jednostavan za korištenje - dugotrajan učinak
V Nivea dezodorans u spreju za muškarce Zaštitite stres nanosi nakon tuširanja ili kupke i jednostavno raspršuje ispod pazuha. Prije toaletni sprej trebao potpuno osuši. Prilikom podnošenja zahtjeva, pobrinite se da je koža nije uzrujano ili ozlijeđeni. Za kupaonicu V Nivea Deospray Stres Zaštitite za muškarce je dostupan u 150 ml sprej može, na putu, tu je praktično 35 ml pakiranju koje stane u svaki džep.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni