Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste:
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Manikura proizvođač s Božića postavljen za 5. fingernail poslovanja
Detalji
+

U Nail Art teško da postoji nešto što se ne može postići. S mnogi različiti elementi Nail Art, možete ostvariti najljepša kreacije. Postoji jednostavno nema granice prema svojim vlastitim idejama. Različiti elementi koristi u Nail Art može se kombinirati zajedno savršeno, da ide i sa laka za nokte. Za svaku prigodu poželjno je imati odgovarajuću noktiju dizajn. Pogotovo za posebne prigode nokti prst bi trebao izgledati još lijepa. Božić je jedan od takvih posebnim prigodama. Neka vaše nokte sjaj i sjaj s našim Božić Set. Koristite boje laka kao osnova za kvalitetu noktiju dizajn. Dodaj pjenušava naglašava pomoću, na primjer, rhinestones. Koristite razni proizvodi Nail Art natjecati s bistrinu svijeće na Božićno drvce.

S našim Postavite možete stvoriti odgovarajući noktiju dizajn za Božić. Nećete biti u mogućnosti pobjeći od zavidnih pogleda.Set je pogodan za umjetne nokte što kao i za prirodne nokte. Ovisno o vašim željama, možete ići za klasično elegantno ili funky i moderni dizajn noktiju. Poigrajte se s elementima a možete stvoriti svoje vlastite ideje.

Vi i Vaši klijenti će biti uvjeren naših proizvoda. Oni u skladu s visoka Europski standardi, a rezultat su najnovijih inovacija UV gel istraživanja. Oni su najviše kvalitete. Vaši klijenti će vam zahvaliti sa svojim Zadovoljstvo i odanost.

Ovaj set sadrži sljedeće članke: 3156, 3140, 3180, 4327

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni