Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!

Mi plaćamo da nije samo zgodan, ali sigurno

Nudimo vam mogućnost avansnog plaćanja, plaćanja kreditnom karticom ili plaćanja putem PayPala. Molimo obratite pozornost na različite uvjete za različite mogućnosti plaćanja.

Avansno plaćanje

Kod ovog plaćanja, vi nama unaprijed doznačujete sredstva. Vaša narudžba će biti obrađena tek kada vaša uplata bude evidentirana na našem računu i obrađena u našem sustavu. To može potrajati jedan ili dva radna dana nakon zaprimanja uplate.

Ako se odlučite za bankovnu doznaku, provjerite da su sljedeći podaci sigurno navedeni u polju svrhe doznake. Vaš broj klijenta i/ili vaš broj narudžbe važan je stoga što nedovoljni podaci o doznaci mogu dovesti do kašnjenja u procesu prijenosa sredstava na koji mi nemamo nikakav utjecaj. Kod međunarodnih doznaka, molimo da navedete naš IBAN i BIC. Ti su podaci važni za ovaj način doznačivanja novca ako želite osigurati nesmetano provođenje transakcije.

Kreditna kartica

Jednostavan, siguran i jednostavan

Želite li platiti kreditnom karticom, dovoljno je da u obrazac za plaćanje kreditnom karticom unesete sve tražene podatke. Vaša narudžba se prosljeđuje našem odjelu za dostavu nakon potvrde uplate. U našoj trgovini možete plaćati samo VISA i MASTERCARD kreditnim karticama. Uključivanje u 3D sigurnosni standard je obavezno, a detaljnije informacije o tome možete dobiti od svoje banke ili kartičarske kuće koja vam je izdala karticu. ZVaša kreditna kartica neće biti terećena sve dok naručena roba ne bude isporučena.

PayPal

Obratite sicherererer

Posjedujete li PayPal račun, možete ga koristiti za elektroničko doznačivanje vaše uplate. Ovo je brža alternativa bankovnoj doznaci. Vaša narudžba se prosljeđuje našem odjelu za dostavu nakon što naš sustav evidentira uplatu.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni