Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk

Uvjeti pružanja usluge

Odredbe i uvjeti

1. Prvi Općenito, kupaca, jezik

1.1 Sve ponude, ugovora o prodaji, potrošni materijal i usluge će, zbog naloga iz naših kupaca kroz naše online trgovine www.nded.de ("KLUB") te uvjeti.

1.2 asortiman proizvoda u našoj online trgovini je usmjeren na potrošače i tvrtke, ali samo do krajnjih korisnika. Za potrebe ovih Uvjeta, potrošač je svaka fizička osoba koja sklapa ugovor zbog razloga koji se mogu pripisati ni komercijalna ni njihova neovisna strukovna djelatnost (§ 13. Građanskog zakonika - BGB) i "poduzetnik" je prirodna ili pravna osoba ili pravna partnerstvo, na kraju ugovora u njihovom komercijalnom ili nezavisni profesionalnog djelovanja (§ 14 st. 1 BGB).

1.3 uvjeti kupca ne primjenjuju, čak i ako je njihova primjena u konkretnom slučaju, mi ne posebno objekt.

1.4 Ugovor jezik je njemački.

2. Drugi Zaključak

2.1 Naše ponude nisu obvezujuće u shopu.

2.2 narudžbe u dućanu (koji zahtijeva prethodnu registraciju i prihvaćanje ovih Uvjeta), kupac obvezujuću ponudu za kupnju proizvoda u pitanju. Kupac je dužan da ponudi do kraja treće godine nakon datuma dana ponuda poslovnog.

2.3 predstavlja prezentacija proizvoda u online trgovini nije pravno obvezujući ponuda, ali ne-katalog klikom na tipku "Potvrdi narudžbu", stavite obvezujući nalog u košarici dobara. Potvrda primitka naloga slijedi odmah nakon slanja naloga i ne predstavlja prihvaćanje ugovora, a možemo prihvatiti vaše narudžbe slanjem potvrdu narudžbe putem e-maila ili isporuku robe u roku od pet dana.

2.4 Svaki kupac koji je potrošač ima pravo povući ponudu u skladu s posebnim uvjetima, što je priopćile njega po nalogu na našoj web stranici, te da se vrate robu. Prenosive predmeti se šalju natrag u našoj rizika. Morate snositi troškove povratka ako isporučena roba naredio, a ako cijena stavke će biti poslan natrag ne prelazi iznos od 40,00 eura, ili ako su još uvijek na višoj cijeni stvar u trenutku povlačenja nisu platili naknadu ili ugovorno dogovorene djelomičnu isplatu. Inače povratak je besplatan za vas. Nisu parcela stvari koje ne možete pokupiti.

3. Treći Cijene i plaćanja

3.1 Naše cijene uključuju porez, ali ne za otpremu. Sve kroz načinu plaćanja izabrao njega naknade i troškovi isplate - pogotovo Paypal i bankovna naknada - pristojbi, poreza i sličnih davanja, kupac mora imati. Za isporuke u zemljama izvan EU li morati platiti porez, carine i pristojbe. Za više informacija o carinama, vidi primjer ispod http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?Lang=DE i za uvoz poreza na promet pod http://auskunft.eztonline.de/ezto/Welcome.do i posebno za Švicarsku: http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do.

Ako nije izričito drugačije dogovoreno, samo mi dostaviti unaprijed (na način utvrđen u obrascu reda - Paypal, kreditne kartice, bankovni transfer). Kupac dobiva se roba se dostavljaju s računa (koji će biti poslan putem e-maila, a također može biti uključena u našoj pretpostavci) nad svojim odgovarajućim redoslijedom.

Kupac nije prijeboj ili zadržavanja, osim protutužba je neosporna ili legalno.

plaćanje računa. U suradnji s Klarna nudimo vam ulazne fakture kao opciju plaćanja. U slučaju plaćanja Klarna Vi nikada ne morate dodati pojedinosti računa, i vi ćete platiti kada primite robu. Uz plaćanje Klarna je dostava na drugu adresu dostave od adresa za naplatu nije moguće. Molimo vas za razumijevanje.

4. Klarna

Prilikom kupnje na računu s Klarna uvijek izaći robu, i uvijek imate rok plaćanja od 14 dana. Za više informacija i pune Odredbama i Klarna fakturu za kupnju, posjetite: https://online.klarna.com/villkor_de.yaws?eid=21243&charge=variabel

Klarna pregled i procijeniti informacije dane od potrošača i, ukoliko je to opravdano, razmjene informacija s drugim tvrtkama i kreditno izvještavanje agencije (provjera kreditne). Ako kreditna sposobnost potrošača da se zajamčeni, Klarna AB ima pravo odbiti kupce Klarna uplatu i mora ukazati na alternativne mogućnosti plaćanja. Vaši osobni podaci će se tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i neće biti otkriveni trećim stranama za reklamne svrhe. Saznajte više o Klarna o privatnosti. (https://online.klarna.com/pdf/data_protection_DE.pdf)

Za više informacija o Klarna ste www.klarna.de posjetiti

Klarna AB, tvrtke - i korporacija broj: 556737-0431

5. Pošiljka robe

5.1 Roba se navodi na brodu proizvoda stranici donio nakon primitka pošiljke. Ako se roba ne na lageru, tako da isporuka kasni, obavijestit ćemo vas o tome odmah.

5.2 Ako isporuke kašnjenja uzrokovana zakonskim ili službeni naloga (kao što su uvoz i izvoz ograničenja) uzrocima, a zatim produžiti rok isporuke u skladu s tim. Početak i kraj isporuke kašnjenja, mi odmah će vas obavijestiti u tim slučajevima. Ako smo kasno u isporuci, onda je naša odgovornost za štetu u slučaju blagi nemar je ograničena na predvidive štete. Svaka daljnja potraživanja za naknadu štete samo ako kašnjenje je uzrokovana namjerom ili grubom nepažnjom.

5.3 Ako postoje različiti rokovi isporuke robe naredio zadržavamo pravo da djelomične isporuke, u mjeri u kojoj razumnom.

6. Dostava, osiguranje i prijenos rizika

6.1 Osim ako nije drugačije dogovoreno, mi ćemo odrediti odgovarajuću metodu dostave i brodarska tvrtka na našem nahođenju.

6.2 Ako je kupac potrošač, rizik od slučajnog gubitka, slučajno oštećenje ili slučajno gubitak isporučene robe u vrijeme kupcu, gdje je proizvod isporučen kupcu ili kupca u zadanom prihvaćanja. U svim drugim slučajevima, rizik se prenosi na isporuku robe na prijevoznika za kupca.

6.3 Mi ćemo osigurati robu protiv uobičajenih rizika prijevoza na naš trošak.

7. Zadržavanje naslova

7.1 Zadržavamo pravo na isporučene robe do potpunog plaćanja kupoprodajne cijene (uključujući PDV i troškova dostave) za predmetni proizvod.

7.2 Kupac je zabranjeno bez našeg prethodnog pisanog pristanka nije ovlašten prodavati robu isporučenu kod nas, koji je pod zadržavanja naslov. Kupac ulazi u događaj eventualni preprodaju već potraživanja koja proizlaze iz preprodaje do iznosa od nas platiti kupovnu cijenu plus premija od 20% do nas. Ovime ovlastiti kupca za prikupljanje tako namijenjene potraživanja u redovnom poslovanju, što smo to odobrenje u slučaju kašnjenja s plaćanjem može se opozvati kupac u bilo kojem trenutku.

8. Garancija

8.1 Ako se roba isporučuje uz materijalnu kvara, prvi kupac možezahtijevati da otkloni kvar ili isporuku robe s greškom, poduzetnici,možemo birati između nedostataka ili isporuku skladu robe. Izbormože prikazati samo u pisanom obliku (uključujući i telefaksom ilie-mailom) na kupca u roku od tri radna dana od dana primitka obavijesti onedostatku. Mi može odbiti vrstu naknadne izvedbe po izboru kupca, ako je to moguće samo na nerazmjeran troškovima.

8.2 Ako performanse sukladno stavku.

8.3 propusti ili je neprihvatljivo za kupca ili ćemo odbiti daljnji rad, kupac je uvijek u skladu s važećim zakonom pravo raskinuti kupoprodajni ugovor, kako bi se smanjio nabavnu cijenu ili tražiti naknadu štete ili povrat troškova nastalih u uzalud. Za kupca zahtjeva za naknadu štete i posebnu odredbe sec. 8. ovih Uvjeta.

8.3 Jamstveni rok je tri godine od poroda, ako je kupac potrošač, inače dvanaest mjeseci od poroda.

8.4 odnose se samo na poduzeća vrijedi sljedeće: kupac mora pregledati robu pažljivo odmah nakon prijenosa. Isporučene robe smatrat će prihvaćen od strane kupca, ako kvar ne (i) u slučaju očiglednih nedostataka u roku od pet radnih dana od dana dostave, ili drugo (ii) je prikazan u roku od pet radnih dana nakon otkrića kvara.

9. Trošak raspodjela za opoziv

Morate snositi troškove povratka ako isporučena roba naredio, a ako cijena stavke će biti poslan natrag ne prelazi iznos od 40,00 eura, ili ako su još uvijek na višoj cijeni stvar u trenutku povlačenja nisu platili naknadu ili ugovorno dogovorene djelomičnu isplatu. Inače povratak je besplatan za vas. Nisu parcela stvari koje ne možete pokupiti. Također pogledajte naše uvjete.

10. Odgovornost

10.1 Naša odgovornost za nemar (osim za nemarom) ograničena je u slučaju kašnjenja isporuke iznosu (10)% njihove nabavne cijene (uključujući PDV).

10.2 Nismo (jednaki, bez obzira na pravni razlog). Za štetu putem ugovora i robe iu normalnoj uporabi proizvoda za obično očekuju Navedene ograničenja ne primjenjuju se u slučaju namjere ili grube nepažnje.

10.3 Ograničenja § 8 ne primjenjuju se na našu odgovornost za zajamčenih svojstava kao što je definirano. § 444 BGB, ozljede na život, uda ili zdravlje ili prema Zakonu o proizvodu odgovornosti.

11. Primjenjivo pravo i nadležnost

11.1 Postojeći između nas i ugovoru kupca kupnje podliježe pod obvezujućim međunarodnim privatnim pravnim odredbama zakona Savezne Republike Njemačke pod isključenje UN Sales Konvencije.

11.2 Ugovor jezik je njemački.

11.3 Ako kupac je trgovac kao što je definirano. § 1. stavak 1. njemačkog Trgovačkog zakonika (HGB), pravna osoba javnog prava ili javno posebnim imovine, sudovi su u Njemačkoj za sve sporove koji proizlaze iz ili u vezi s relevantnim ugovornog isključivoj nadležnosti. Nadležnost u tim slučajevima je Düren. U svim drugim slučajevima, kupac ili možemo podnijeti tužbu pred bilo kojim sudom nadležnom zakonom.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni