Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Thermo Gel Lak
Termo UV Gel Lak Vylet-Nails Premium za Nokte Glitter toplinska

Detalji
+

U Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Glitter Gellack termičke promjene s temperaturom mijenja svoju Boja ovisno o odabranoj kombinaciji. Osim toga, sjaj čestice su uključene u boji. Rezultat je stalno varirao noktiju dizajn koji čini nokte plijeni.

Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Glitter toplinska Gellack je pogodan za uporabu na prirodnim noktima i modeliranih noktiju i primjenjuje se kao i obično. Na pažljivo pripremljene prirodnog nokta, premaz i onda se primjenjuje baze kaput. Baza Dlaka je ozdravio, znojenje ostaje na noktu. Zatim Vylet-Nails Premium UV Lak za nokte Glitter toplinska Gellack se nanosi kistom i izliječiti za 120 sekundi u UV svjetla. Ako se intenzitet boje može se povećati, na površinu nokta mogu biti obložene s dodatnim slojem toplinske obloge. Rezultat: Neobična nail design, koja je prikazana od strane specijalne efekte i iznova u novom licu. Novi UV lak za nokte Thermo Gellack Glitter donosi nevjerojatne svojstva s njim. Osim toplinskog učinka, to je još uvijek primer, boja i top coat u jednom - 3 u 1 UV lak za nokte!

- Ne prianjanje i sjaj sloj više je potrebno
- visokog sjaja neprozirne boje
- Liječi pod UV i LED svjetla
- Ne znojenje
- Vrlo lako se nanosi, kao lak za nokte
- Stalno lak za nokte - moglo smijeniti, dünnviskoses i pokriva boja gela
- Shake i promiješajte nije potrebno
- 100% prianjanje na svim nail dizajnu sustava, kao što su gel, akril i stakloplastike
- Jaka držite do 4 tjedna na noktima!


viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Ocjena
+

Ukupno recenzija

4.6

Pregled

5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni