Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Peel Off Gel Lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Peel Off Gel Lak

NAIL-EON UV lak za nokte Svila Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 2,02 € *
UV Top Coat mat Peel Off Gel Lak UV Top Coat mat
from 2,99 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Peel Off Gel Lak Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 2,82 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel Off Gel Lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 2,40 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Neon Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Neon
from 3,38 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Glitter Peel Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Glitter
from 2,39 € *
Peel off gel lak za nokte - UV boja boje za jednostavnu pilingom

Lak za nokte, koji se lako mogu skinuo opet je praktičan i nježna na nokat u isto vrijeme. Oljuštiti lak za nokte traje dugo vremena i ostaje trajna sjajna, ali može, međutim, poput naljepnica lako se uklanjaju s nokta. Prirodni nokat ispod ostaje nepromijenjena i izgleda zdrav i netaknut. Roman peel off gel lak i gellak je izliječen pod UV ili LED svjetla, čime je svoju trajnost i stabilnost.


U peel off gel lak za nokte ujediniti različite prednosti laka za nokte i oljuštiti tehniku.Boja lako se nanosi i lako na prirodni nokat i držite za dugo vremena bez chipping ili grebanje. Također, visoki sjaj se zadržao, prirodni nokat zaštićen i ojačao. Za uklanjanje boje sloj lako guli za skidanje i čišćenje su suvišna. Glavni korisnici krhki i mekom nokte problema, koji se često nepotrebno bremenita deterdžentom i dodatno oslabljena.


Za peel off gel lak tehnika prirodnog nokta priprema se kao i obično. Za savršenu čekanje od Gellacks prirodni nokat mora biti čista i bez boje, prašine i masnoća. Ploča nokta je njegovana, gurnula natrag kožicu. Nakon čišćenja površine u prvom stupnju, a početnica s odgovarajućom bazom sloja. To je baza za slojeva boje i osigurava da prirodni nokat nije promijenila boju.Temeljni sloj je izliječen, mokra ljepljiva sloj ostaje kao dodatni premaz na noktu. Sada, prvi Peel iznesen sloj laka za nokte.Boja se nanosi u tankom sloju i ravnomjerno, boje nedostatke - na primjer, s korekcijom olovkom - eliminirani.Boja se liječi za većim intenzitetom boje, daljnji sloj za prevlačenje može se primijeniti.Zaključak je pečat.Gornji sloj se nanosi na nokat, pogotovo ovdje važno je temeljito premaz od rubova nokte. Nakon sušenja i UV ili LED svjetla, ljepljivi sloj na gornjem sloju s Zellette i čišći je uklonjena. Rezultat: visoki sjaj za nokte, koji se stabilizirao idealno svojom tvrdom i otpornom na ogrebotine površine i izgleda lijepo dugo.


Čak i lakše nego nanošenja boje je oljuštiti uklanjanje. Ako se želi ili je promjena boje nokat počinje rasti se, boja se lako ukloniti s ruba. Se redovito nokte posebno suha ili boju promijenio, olakšana tzv oljuštiti aktivatora uklanjanje slojeva boje.

Pregledajte našu nded online trgovina i naći ćete u našem oljuštiti kreću idealnu lak za nokte za svoje potrebe. S izborom peel off gel lak i učinak boje stvarate uvijek nov, jedinstven i dugotrajan nokat dizajn.

 


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni