Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Soak Off Gel Lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Mat Top Coat - brtvljenje lak
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Bilo nokti su sjajni ili ne, ovisi o osobnim preferencijama svakog od njih. Lakovi za nokte ima svojstvo da daju nokte lijep sjaj. Za sve koji to žele, a dosadno, što je očito nije zadovoljavajuće rješenje. Međutim, možemo ponuditi pravi proizvod na vas sada ipak. Naš mat premazom daje noktima trendi mat uzorak. Naravno, ona ispuni sve funkcije na koje ste navikli na njihove tradicionalne gornjem sloju. Međutim, to nije mat boje bilo koju boju i visoki sjaj noktiju lakovima.

Naš Matte Top Coat se može jednostavno primijeniti i utjelovljuju sve uobičajene prednosti nad pouzdanog lakom. Ona štiti vaše nokte s cijepanjem i grebanje i daje slikano nokte novu svježinu koja se ne mora posebno biti prebojeni. Neka suhe tinte u boji lak za nokte temeljito i zatim ispunite luke Matt vrh kaput. Naravno, naći ćete nas uz velik izbor različitih boja lakova i konvencionalne gornjem kaput ako želite prebacivati ​​između sjajnih i mat nokte.

Uvjerite se sami od naših proizvoda, svi koji podliježu strogim zahtjevima europskih standarda i proizvedeni su se u najnovijem istraživanju UV gel. Nudimo dugogodišnje iskustvo proizvodnje i kvalitetnu uslugu.

Mjere
+
0.03 Metar (m)
0.03 Metar (m)
0.073 Metar (m)
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.6667
Pregled
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni