Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Soak Off Gel Lak
NAIL-EON UV lak za nokte Svila - Silk gloss i izdržljivi nokti
Boja slika može se razlikovati.
Detalji
+

Svilenog sjajnu nokti su pogodne za svakodnevnu uporabu, kao i za večer. NAIL-EON UV lak za nokte Svila može se primijeniti kao konvencionalni laka za nokte. Stvrdnjavanjem s UV svjetlom, ovaj proizvod sadrži visoku čvrstoću i trajnost.

NAIL-EON UV lak za nokte Svila je također primjenjivo i za umjetne nokte akril ili gel za prirodne nokte. Kada je osnovni premaz za nokte prirodni treba koristiti kao osnovni premaz, koji nastaje tijekom sušenja znojenje ostaje na površini nokta. U svakom slučaju, prajmer za pouzdanu adheziju je potrebno. Nakon priprema nokta na NAIL-EON UV lak za nokte Silk se primjenjuje u hladu željenom i izliječiti s UV svjetlom. Imajte na umu da je debljina sloja mora biti što je moguće tanji kako bi se postigla potpuna stvrdnjavanje. Ljepljiv sloj uklonjen, svilenkasto boje noktiju sada se može tretirati na različite načine na. Ili na gornjem sloju se odmah kao punila, pak, prije nego što se primjenjuju nail art.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
5
Pregled
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni