Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Soak Off Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETSKA
Detalji
+

Naši gel premazi imaju Peel Off lak za nokte i skidanje boje svojstva. Samo neka temeljni i osnovni kaput, a zatim možete koristiti naše gel premazi opet ukloniti iz nokta nakon nekoliko dana lako.

Uz lak za nokte i gel lak može dočarati najljepše kreacije art noktiju. Boja oslikane nokte su postali dnevni red. No, želite noktima nemaju prefarbati? Zatim imamo samo stvar za vas! Naš NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETSKA daje noktima čaroban izgled, s kojima možete očarati sve drugo. On je predodređena za prirodne nokte i umjetnih noktiju. Koristite različite boje za lijepe nokte i staviti pramenove.Aplikacija je vrlo jednostavna. Možete zemljište gel lak kao lak za nokte i Harden ga za dvije minute pod UV svjetlom. Kad nokat površina se čisti, rad je već učinjeno. Kroz njegove meda učinak gel coat se povlači glatko. Dakle, nema neugledan potezima kista da se vidi na noktima i podnošenja rad nije potrebno. NAIL-EON gel lak za nokte MAGIC MAGNETSKA ima rok trajanja do šest tjedana. On je spreman gel bazi, idealno za svakodnevnu upotrebu, ne krhotinu i otporan na ogrebotine. Uz maknuti i naranče drvenim štapom možete ga ukloniti ako želite drugu boju. Vi ćete biti u potpunosti oduševljeni ovom bojom. Koristite naše proizvode visoke kvalitete, svi koji su predmet visokim standardima europskih standarda i na čelu UV Gel istraživanja su napravili.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4
Pregled
5
11
4
7
3
1
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni