Certificirani online trgovina
Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
3 godine jamstva na sve uređaje
Više od 150 LED gelovi
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak / Soak Off Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Gel Lak NAIL-EON Lak za Nokte Nude - Mat Lak za Dizajn u Pastelnim
Detalji
+

Gel lak NAIL-EON lak za nokte nude akt stvara elegantne nokte u mat tonovima. Suptilno gel lak može se primijeniti na prirodnim i umjetnim noktima, a idealni su u kombinaciji s akrilnim modeliranja nokte dizajn. Nakon sušenja i čišćenje površine lak za duži rok trajanja je zapečaćena sa gornje dlake.

U sklopu priprema za primjenu gel lak NAIL-EON lak za nokte nude je njegovana, ili modelira, površina nokta čistiti za posao gel lak temeljito sa sredstvom za čišćenje. Temeljni premaz koji se liječi pod UV uređaj koji stvara na prirodni nokat odgovarajući dokument, što je rezultiralo ljepljivi sloj ostaje na noktu. Gel lak, koji je dostupan u različitim pastelnim tonovima, a zatim se primjenjuje kao konvencionalni laka za nokte i izliječiti. Sada nokte na noktu mogu obrađivati, pak, izravno pečat s gornje dlake učinjeno. Također, ovaj se liječi pod ultraljubičastim svjetlom i uklonjen iz disperzije.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.7895
Pregled
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni