Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Soak Off Gel Lak
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Gel Lak NAIL-EON Lak za Nokte Nude - Mat Lak za Dizajn u Pastelnim
Detalji
+

Gel lak NAIL-EON lak za nokte nude akt stvara elegantne nokte u mat tonovima. Suptilno gel lak može se primijeniti na prirodnim i umjetnim noktima, a idealni su u kombinaciji s akrilnim modeliranja nokte dizajn. Nakon sušenja i čišćenje površine lak za duži rok trajanja je zapečaćena sa gornje dlake.

U sklopu priprema za primjenu gel lak NAIL-EON lak za nokte nude je njegovana, ili modelira, površina nokta čistiti za posao gel lak temeljito sa sredstvom za čišćenje. Temeljni premaz koji se liječi pod UV uređaj koji stvara na prirodni nokat odgovarajući dokument, što je rezultiralo ljepljivi sloj ostaje na noktu. Gel lak, koji je dostupan u različitim pastelnim tonovima, a zatim se primjenjuje kao konvencionalni laka za nokte i izliječiti. Sada nokte na noktu mogu obrađivati, pak, izravno pečat s gornje dlake učinjeno. Također, ovaj se liječi pod ultraljubičastim svjetlom i uklonjen iz disperzije.

viskoznost
+
tanak srednji gust
Pečat
+
Ocjena
+
Ukupno recenzija
4.7826
Pregled
5
20
4
1
3
2
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni