Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1 / Soak Off Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Soak Off Gel Lak

Noć Shine Powder Pastel Soak Off Gel Lak Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
NAIL-EON UV lak za nokte Svila Soak Off Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 1,99 € *
UV Top Coat mat Soak Off Gel Lak UV Top Coat mat
5,09 € *
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Soak Off Gel Lak Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 1,99 € *
nded gornji sloj mica Soak Off Gel Lak nded gornji sloj mica
3,90 € *
nded Top Coat Nude Soak Off Gel Lak nded Top Coat Nude
3,90 € *
nded Top Coat Glitter Soak Off Gel Lak nded Top Coat Glitter
3,90 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Soak Off Gel Lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded Top Coat Rose Soak Off Gel Lak nded Top Coat Rose
3,90 € *
Soak off gel lak i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela

Generički pojam UV boje krije mnoštvo različitih lakova za nokte s posebnim svojstvima. Izdržljiva kao UV gel i lako se nanosi, kao lak za nokte proizvoda za brzu stabilizaciju i uljepšavanje prirodnih noktiju je idealan. Soak off gel lak i UV-premazi u različitim bojama i teksturama se liječe pod svjetla i stoga su vrlo izdržljiva i čuva svoj sjaj ali bez da se primjenjuju kao nokat.


Među najvažnije svojstva UV lakom uključuju snagu, može se stabilizirao strane i krhkih i mekih prirodnih noktiju. Za razliku od akrilnog ili gel modellage nositi ove premazi, koje pokrivaju nokta u tankim slojevima, ali teško da se na nokat i rad na dizajnu i dalje, naravno. Uznemirujući vrijeme čekanja, jer boja je izliječen nakon primjene odmah pod UV svjetlom. To ne vodi do često ružnih tragova na površini boje. Rok valjanosti je sličan gel modellage do šest tjedana, ovisno o uporabi. Ako je potrebno, lako ukloniti gellak s maknuti. Kao i gel za nokte sjaji obložene s soak off gel lak i UV lakova za nokte prirodni izdržljiv i sjajan, površina je izdržljiv i otporan na ogrebotine.


Posebna boja se primjenjuje s dugim rokom trajanja u nekoliko slojeva. Preliminarni priroda nokte njegovanim, hrapav s tampon i odmastiti Cleaner.Osnovni premaz je prvi sloj, a time i temelj za boje UV bojama. Ovaj i drugi sloj su tanki brušenog na i čvrsta zasebno pod UV svjetlom. Važnost ima malu debljinu sloja, kako bi se osiguralo potpuno sušenje.Gellak može se primijeniti u jednom ili više slojeva, te se stoga može povećati intenzitet boje. Nakon željeni izgled postignut, formiranje gornji kaput završiti.Brtvljenje lak daje snagu, dugotrajan sjaj i otpornost na ogrebotine.

IDEL su UV lakovi za nokte s problematičnim oblicima o kojima se često ne drže stalno modellages.Gellak požalio nokat jedva ga još stabilizirala, tako da nesmetano rast je moguće. U usporedbi s konvencionalnim lakovi UV ink boje drži obično također pod stresom za nekoliko tjedana, a zadržava svoj elegantan sjaj i glatku površinu. U nded soak off gel lak i UV premazi su pripravljeni bez dodatka metil metakrilata (MMA), prikladni su stoga za primjenu kako bi se izbjeglo oštećivanje ploči nokta i kožu i osjetljivih ljudi.


Pretraživanje nded online trgovina i vidjeti širok izbor brandova, efektima, boje i teksture savršene soak off gel lak i UV lak za nokte za svaku prigodu! Jednostavno primjenom prirodne nokte s ovim proizvodima mogu se preoblikovati i pojedinačno uvijek uzbudljivo.

 Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni