Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic - Gel lack Metalik Izgled za Nokte

Detalji
+

NAIL-EON soak off gel lak metallic nokte je pogodan za prirodne nokte i na gelu ili akrilnih nokte kompleta. Nokti kao i obično pripremljen i obložene s gel lak. Nakon sušenja, premaz sloj je spreman za kreativne nail art ili pečat s Top Coat.
Soak off gel lak NAIL-EON u metalne izgled primjenjuju na pripremljene nokta. To je važno za čišćenje površina nokta i osnovni premaz na noktu kao prirodnog podrijetla, koji se koristi kao lak za nokte i stvrdnjavati pod UV svjetlom. Topline tijekom sušenja znojenje nije uklonjena. Pripremljeni nokat obložen odabranom NAIL-EON soak off gel lak u metalik siva zelena ili ljubičasta. Gel lack sloj je izliječen pod UV svjetlom. Ljepljivi sloj se ukloni s čišći od površine nokta. U posljednjem stupnju, nokat mora biti zapečaćena s gornjem sloju. Za njegu i isijavaju nokte, nail nded ulje se također može koristiti.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni