Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak
Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp - Individualni Glitter Gel Lak za Nokte

Detalji
+

Ono što čini NAIL-EON peel off gel lak crisp je da u gelu su uključene različite čestice. Metalna sjajna iu različitim Boja Veličina i oni su širiti tijekom primjene na površinu nokta i stvoriti prilagođene noktima. Gel lak se koristi kao lak za nokte konvencionalni. Međutim, proizvod se suši u UV svjetlosti.

Kao i kod bilo koje aplikacije gela, nokat mora biti dobro pripremljen u primjeni NAIL-EON peel off gel lak crispa. Kada se nanosi na prirodne nokte osnovni premaz mora koristiti, znojenje proizvedena za vrijeme obrade nije uklonjen. Za idealnu odgovornosti pruža primer. Crisp gel lak nanosi na nokat s kistom u tankom sloju, a zatim izliječiti. Nakon korištenja UV lampa ljepljiva sloj ostaje na noktu koja se može ukloniti sa sredstvom za čišćenje iz našeg asortimana dobro. Zaključak ovog nokte dizajn oblikuje pečat. U tom smislu, top coat koristi.

viskoznost
+

tanak srednji gust

Pečat
+

UV prikladna

Oblikovati čvrste i izdržjive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekunda. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu UV gelova.

LED prikladna

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju naročito brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekunda ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekunda, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primjenu LED gelova.

Acid-free

Vi ste alergični i ne žele odustati još lijepe nokte. Tada jednostavno koristiti acidbez gel, budući da je to alergija.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni