Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel Lak Gel Lak Pronađite vaš Gel Lak u preko 389 različitih boja Idite do vaše omiljene boje

Gel Lak

UV Top Coat mat Gel Lak UV Top Coat mat
5,09 € *
NAIL-EON UV lak za nokte Svila Gel Lak NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 3,99 € *
Noć Shine Powder Pastel Gel Lak Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
Jedan udar slika u boji 8 ml Gel Lak Jedan udar slika u boji 8 ml
2,33 € *
-10%
Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp Gel Lak Gel Lak Peel Off NAIL-EON Crisp
from 2,96 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel Lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *

Molimo odaberite odgovarajući pod-kategorije Gel Lak:

Soak Off Gel Lak
Soak off gel lak i UV premaz kombinira svojstva laka za nokte i UV gelovi u boji. Izdržljiva gellak je jednostavna za nanošenje i liječi pod UV svjetlom. Dugotrajnost i visoki sjaj obilježavaju lakovi za nokte ove kategorije, konačni premaz osigurava još veću stabilnost. Soak off gel lak i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela.
Thermo Gel Lak
Toplinska thermo gel lak i UV Lak za nokte proizvedena po boji učinkom promjena za oko otvaranja učinaka. Ovisno o temperaturi noktiju mijenja boju i pokazuje kroz različite boje drugačije lice. Dakle, nail art nikada nije dosadno. Kombinacije boja, kao i tekstura termalnih boja u boji su dostupni u širokom izboru. Thermo gel lak i termo UV lak za nokte za uzbudljive boje na nokat.
Peel Off Gel Lak
Za problematičnih nokte i one koji vole to jednostavan i jasan, je peel off gel lak za nokte ideal. Izdržljiva gellak kao i obično i izliječiti.Posebnost ovog proizvoda: Ovisno o zahtjevu, boja sloj se lako može ukloniti s nokte, razraditi čišćenje nokte maknuti odnosi gotovo u cijelosti. Peel off gel lak za nokte - UV boja boje za jednostavnu pilingom.
Gel lak i UV lak za nokte - tanak poput laka za nokte, UV gel izdržljiv kao

Gotovo kao tanki kao lak za nokte, a ipak dovoljno stabilna za jačanje prirodne nokte, gel lak i UV lakova se nudi u raznim varijantama. Brzo se suši pod UV svjetlom u inače laka za nokte često dosadne puta čekati još više neugodni dojmovi u boje stvar prošlosti.Posebna boja traje barem dvostruko dulje od konvencionalnih laka za nokte, često ostaje sloj do nokte potpunosti narasla.Briljantan sjaj, podsjeća gel nokte, osigurava dugotrajnu lijepe nokte koje izgledaju svježe i rafiniranih opet i opet.


Kao i kod gela modellage je također radio u redu UV premaza u nekoliko slojeva. Slojevi trebaju biti što je moguće tanji i izliječiti pojedinačno pod UV lampom. Prije nanošenja na prirodni nokat, nokte je njegovana, gurnula natrag kožicu i površinu nokta hrapavi nježno tampon. Dakle, prvi sloj služi kao osnova za daljnje slojeva premaza, drži dobro, nokte je odmastiti i prašina čišći.Osnovni premaz se nanosi i izliječiti pod UV svjetlom, koja znojenje ostaje na nokat i služi kao podloga za prianjanja UV lak za nokte.Boja se može primijeniti u jednom ili više slojeva, ovisno o željenom intenzitetu boje.Posljednji boja sloj tvori gornji sloj koji pruža još veću stabilnost, otpornost na ogrebotine i dugotrajan sjaj. Posebno pogodan UV lakovi za nokte su za problematične nokte poput žlica noktima. Na ovim nokte akril ili gel modellage često ne posjeduje, s gel lak može međutim postići velike i dugotrajne rezultate u mnogim slučajevima.


UV gel lak su dostupni u mnogim bojama, u mat i sjajna, s uklopljena svjetlucavo čestica ili pahuljica.Posebno atraktivan i upečatljiv varijanta je toplinska gel lak i UV lak za nokte mijenja boju ovisno o prevladavajućem vanjskoj temperaturi i na taj način pokazuje se u sve različitim stupnjevima. Brzo i praktična za uklanjanje oljuštiti lak za nokte. Za uklanjanje bilo čistač je potrebno, slojevi boje može se odvojiti kao tanku kožu kao što želite lako.


Pretraživanje nded ponuda u našem širokom izboru gel lak i UV lak za nokte uvijek nove i senzacionalno nokte dizajn. Naši proizvodi ne sadrže MMA (metil metakrilat) i stoga je također pogodna za osjetljive ljude.

 Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni