Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na sve uređaje
Kupnju na račun sobe sa više
Od vrijednosti narudžbe od 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 € erhalten Sie ein Geschenk
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Gel Lak 3 u 1
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
Gel Lak 3 u 1 Gel Lak 3 u 1 Pronađite vaš Gel Lak 3 u 1 u preko 317 različitih boja Idite do vaše omiljene boje

Gel Lak 3 u 1

Noć Shine Powder Pastel Gel Lak 3 u 1 Noć Shine Powder Pastel
1,79 € *
-35%
NAIL-EON UV lak za nokte Svila Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON UV lak za nokte Svila
from 1,99 € *
UV Top Coat mat Gel Lak 3 u 1 UV Top Coat mat
5,09 € *
Jedan udar slika u boji 8 ml Gel Lak 3 u 1 Jedan udar slika u boji 8 ml
2,33 € *
-10%
Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic Gel Lak 3 u 1 Soak Off Gel Lak NAIL-EON Metallic
from 1,99 € *
nded gornji sloj mica Gel Lak 3 u 1 nded gornji sloj mica
3,90 € *
nded Top Coat Nude Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Nude
3,90 € *
nded Top Coat Glitter Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Glitter
3,90 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel Lak 3 u 1 NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
nded Top Coat Rose Gel Lak 3 u 1 nded Top Coat Rose
3,90 € *

Molimo odaberite odgovarajući pod-kategorije Gel Lak 3 u 1 :

Soak Off Gel Lak
Soak off gel lak i UV premaz kombinira svojstva laka za nokte i UV gelovi u boji. Izdržljiva gellak je jednostavna za nanošenje i liječi pod UV svjetlom. Dugotrajnost i visoki sjaj obilježavaju lakovi za nokte ove kategorije, konačni premaz osigurava još veću stabilnost. Soak off gel lak i UV lak - kombinacija laka za nokte i UV gela.
Thermo Gel Lak
Toplinska thermo gel lak i UV Lak za nokte proizvedena po boji učinkom promjena za oko otvaranja učinaka. Ovisno o temperaturi noktiju mijenja boju i pokazuje kroz različite boje drugačije lice. Dakle, nail art nikada nije dosadno. Kombinacije boja, kao i tekstura termalnih boja u boji su dostupni u širokom izboru. Thermo gel lak i termo UV lak za nokte za uzbudljive boje na nokat.
Peel Off Gel Lak
Za problematičnih nokte i one koji vole to jednostavan i jasan, je peel off gel lak za nokte ideal. Izdržljiva gellak kao i obično i izliječiti.Posebnost ovog proizvoda: Ovisno o zahtjevu, boja sloj se lako može ukloniti s nokte, razraditi čišćenje nokte maknuti odnosi gotovo u cijelosti. Peel off gel lak za nokte - UV boja boje za jednostavnu pilingom.
Gel Lak 3 u 1 i UV lak za nokte - tanak poput laka za nokte, UV gel izdržljiv kao
Gotovo kao tanki kao lak za nokte i to još stabilan dovoljno za jačanje prirodnih noktiju, će soak off gel lak 3 u 1 LED UV lak za nokte u različitim verzijama koje nude. Brzo lijek pod UV svjetlom uklanja često neugodno kad lak za nokte u suprotnom čeka, isto tako ružan označava u boja stvar prošlosti. Specijalna boja čuva najmanje dva puta kao čeznuti kao konvencionalni lak za nokte, često sloj će ostati sve dok nokat je narasla. Briljantan sjaj podsjeća na gel za nokte, osigurava trajno lijepe nokte, koje su uvijek svježe opet i plemenita.


Kao gel modela pozicija je radio u ime soak off gel lak 3 u 1 UV-premaza u više slojeva. Slojevi trebaju biti kao tanki kao moguće i izliječiti zasebno pod UV lampu. Prije nanošenja na nokat je nokat manikure kožicu potisnuo i nježno brušenog Nageoberfläche s međuspremnika. Zadržati, pa, prvi sloj, koji služi kao podloga za drugi sloj boje, nokat će biti otprašiti off i odmašćivanje sa čistač. Osnovni premaz je primijeniti i liječi pod UV svjetlom, znojenje sloj ostaje na noktima i služi kao osnova za uhićenje za UV lak za nokte.
Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€
nded međunarodni