Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akrilni Prah
Vylet Nails Studio-Edition Precious Acryl Powder

Detalji
+

Primit ćete Predragocjene Vylet praške akril djelo zasnovano na čelu razvoja Akril prah, koji ističe po svojoj trajnosti. To je jako, jako fini prah koji pruža nevjerojatno fine i lijepe akril nokte.Prah može biti kao i svaki drugi akrilnog praha koji je mješavina sa standard i dostupni u našoj akrilne tekućine. Čak i mala količina naših proizvodnih i visoke kvalitete dragog Akril praha dovoljno dodirnuti dovoljnu količinu akrilnog materijala, može se modelirati s akrilnim noktima. Za promiješati akrilni mase, trebate osim ovog mirnom akrilnog praha tekućine, posebna stakla koja je pogodna za akril i poseban akrilnog kista. Ako ste dali prah i acrylic tekućinu u čaši, miješati ovo s kistom u kružnim pokretima. Nakon što oblikuju uz rub stakla četkom kuglicu od mješovitog akril i nose ovaj na nokat. Model masu hitnosti, kao akril stvrdne vrlo brzo u zraku.Najviša točka modeliranja bi trebao biti na C-krivulje, gdje je prirodni nokat ide za nail art. Ako ste po uzoru na akril, urediti druge nokte u istom postupku. Nakon toga, preporučujemo nanošenje brtvljenje proizvod,. U obliku boje ili gel koji štiti nokte od mrljanja, ogrebotina i drugih vanjskih utjecaja i više izdržljiv Uvjerite se sami i iskoristite našeg dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

instrukcije
+

1. korak: Pripremite oblikovanje noktiju.

2. korak: Navlažite kist akrilnom tečnosti i umočite ga u puder u boji koji ste odabrali.

3. korak: Na vrhu kista se lijepi akrilna masa.

4. korak: Ta masa se mora postaviti na nokat, kako biste mogli modelirati french vrh.

5. korak: Za nastavak modeliranja sve mora biti suho.


Savjet: Neka se akrilni oblik nakon svakog koraka dobro osuši.Ocjena
+

Ukupno recenzija

5

Pregled

5
11
4
0
3
0
2
0
1
0

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni