Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akrilni Prah
Akril boja u prahu svjetlucavo niti za velike bijele akrila

Detalji
+

Ako želite živost to diskretno, ondaakrilna boja u prahu svjetlucavo bijelo niti jepravi izbor. Ekskluzivni shimmer, koji ipak ne utječe pretjerano, privlači kao privlači pažnju na sebe pozornost. Ovaj nail art jedan jednako pogodan kao večer ili za dan vjenčanja.

Akril u boji u prahu sa svjetlucavo prugama činiza savršeno oblikovan nail art u akril idrugi za posebne nail art. Kada se primjenjuje, proizvod je kao i svaki drugi akrilnom bojom u prahu. Prah je pomiješan s akrilnom tekućine i oblikuje u loptu. To će se brzo proširila preko nokta i osigurava da se tako važno kada umjetne nokte C - krivulja. U svakom slojuakrilna Stripe trica u bijelom suisto s uključene. Učinak: ravnomjerno svjetlucava i pjenušava nokte slika, običan i kroz Twinkle mica još u štrajku djela prema bijeloj boji.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, neovisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Ocjena
+

Nema komentara na tom jeziku za tu stavku.

Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni