Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na sve uređaje
Od vrijednosti narudžbe od 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Ovdje ste: Dizajn noktiju / Akril / Akrilni Prah

Akrilni Prah

Filter articles

Akril kao materijal već je dugo poznat u slikarstvu. On je nevjerojatno otporan i stabilan, omogućuje boje i oblike u beskrajno mnogo varijanti, a relativno je jednostavno rukovati s njim. Od akrila se mogu oblikovati i umjetni nokti - otkako je ovdje stigao ovaj američki trend većina studija za ugradnju noktiju radi s akrilom. Akrilni nokti preporučuju se osobito kad su nokti izloženi napornim radnjama - na primjer dugo i intenzivno tipkanje na računalu. Kao i gel nokti, i akrilni nokti moraju se obraditi nakon 3-5 tjedana - intervali se ne razlikuju.

Na našim stranicama možemo vam ponuditi različite vrste akrilnog praha koji se može kupiti kako u velikim, tako i u malim pakiranjima. Stupnjevanje cijena čini proizvode atraktivnim za privatne klijente jednako kao i za studije za ugradnju noktiju, koji uštede na većoj količini naručenog materijala jer je cijena povoljnija u odnosu na manju količinu. Velike posude, boce i doze nisu lijepog oblika, no omogućavaju pretakanje u manje posude koje estetski oblikuju radna mjesta u studiju za ugradnju noktiju. Sva velika pakiranja omogućavaju jednostavno punjenje i mogu se ponovno zatvoriti, tako da se proizvodi mogu koristiti dulje razdoblje. Podrazumijeva se da naši proizvodi za oblikovanje akrilnih noktiju odgovaraju europskim standardima - visoke su kvalitete i apsolutno neškodljivi. 


Ekskluzivne ponude.Samo za vas. prijavite se sada bon vrijedi do 31.12.2012, kada korisnik može pregledavati od kupnje vrijednost 40 €
5€

nded međunarodni